lørdag, september 16, 2006

KRIK oppstart i BøEndelig er vi igang igjen med KRIK! Vi har fått med oss tre andre ledere, og hadde første samling på onsdag. Vi rigget opp til rapellering i en 17-18 meters høy vegg. Det ble i høyeste laget for noen, mens andre ikke ikke ville gi seg. Der hadde vi mye morro, og de fikk med seg en bra beskrivelse av hvordan synd ødelegger hjertet vårt. Og at Gud har gjort det mulig ved Jesus å få et nytt, helt hjerte. KRIK i Bø prøver på et samarbeid med en ungdomskafè som skal være hver gang etter treninga. Cafeen er drevet av ungdomspresten, og vi kommer til å være mye delaktige der også.

Livet i Bø er for tiden utfordrende. Vi vil prøve nye veier med ledertreningen. Ledertreningen skal bli til Disipelgrupper, spennende å se hvordan vi skal få det til. Det blir en blanding av ledertrening og cellegruppe konsepte. Fokus på bønn, felleskap, det daglige livet med Gud og praksis! Det blir 2 grupper, de fra 12-14 og de fra 15-19.Første samling blir på torsdag!Spennende. I dag skal vi på Kroa og henge, skal være konkuranse i Stein, sakks og papir. Det blir bra, vinneren kan være med å kjempe om en plass i landslagstroppen som skal til Vm i Torino;)

Denne fuglen her klarte å forvirre seg inn på rommet til vår hus kamerat Frode i dag;) Vi fikk tatt noen UROLIGE blider av denne skapningen(hehe) Den sto der så fint og ble ikke skremt av alt oppstyret som var rundt;) ha en fin helg

Fil 4-6 Vær ikke bekymret for noe! Men la alt som ligger dere på hjerte komme fram for Gud i bønn og påkallelse med takk!

1 kommentar:

Sturla sa...

Go Bø Go!!!! Kult å lese at de er i gang og susar på! Eg diggar dykk. Stao no pao!