onsdag, september 27, 2006Hei til du som leser her!

Følte nå en sterk ledelse til å skrive i bloggen igjen...Må vel bare legge seg paddeflat og innrømme at den biten så langt i høst har vært en forsømt agenda. Men det er ikke fordi det ikke skjer noe her i Ålesund.....no, no, no ....ikke tro det! Her er det rock'n roll 24/7...., som alltid...., bare kom til Ålesund hvis du har en kjip dag....! Men når vi er inne på temaet rock'n roll...., så kan jeg jo nevne at teamhuset sist fredag var konsertarena for et lokalt rockeband (pål sitt)...., med samtidig åpent hus og goodbye party for en i Vineyard. Huset var pakket med mange ungdommer som vanligvis ikke er å se i "huset"....absolutt en bra kveld!

Vineyard menigheten er mye hvor det skjer om dagen. Nye lokaler både for menigheten og for ungdomsklubben BVG....har gitt mye av arbeidet vårt et løft i høst. For halvannen uke siden var det menighetsweekend på et leirsted i nærheten....hvor overraskende mange av ungdommene fra BVG hadde lyst til å være med. Flere var med i fjor...., og syntes det var helt topp...spesielt sosialt. Men i år var det Gud som fikk førsteplassen og oppmerksomheten! DHÅ var sterkt til stede på møtene....og rørte oss alle. Noen fikk tatt et nytt standpukt for Jesus, mens andre fikk kjenne at Jesus var der og helbredet indre sår....og talte sannhet inn våre liv. En sterk opplevelse!
Må få nevne at det også sosialt var helt topp. "Kanokrig" i iskaldt fjellvann.....det eie!! (lokalt uttrykk)

I dag har vi sitti og planlagt nye barnegrupper som vi håper å få startet opp rett over høstferien. Det går nemlig rykter om at det bor mye barn rundt det nye Vineyard -huset...., og de barna har en viktig kjempeviktig rettighet...., nemlig å få høre Guds Ord!!
Derfor prøver vi nå å samle lokale helter fra våre cellegrupper (eldre ungdommer) til å være med å drive barnegruppene sammen med oss. Be gjerne om at alt i oppstarten av dette må gå bra. Vi er ihvertfall veldig gira på å få kommet i gang!

Men må nesten stikke nå....satser på litt hyppigere oppdateringer fremover da.

Peace out

Lars Ole

2 kommentarer:

Carina sa...

Kjære ÅlesundTeam! Åh, jeg blir så glad av å høre at det går bra med dere:) Dere gjør en helt sinnsykt bra jobb!!! Dokke eie! Har lyst til å komme opp på besøk snart, men vi får se når det lar seg gjennomføre. Gud velsigne dere i store mengder:)
Klem fra Carina

Carina sa...

...og forresten så er Frank i Sveits med en gullring på høyre ringfinger nå! Jeg har en jeg også:)