mandag, februar 19, 2007

nytt frå Seljord!

Tiden går, Guds verk består...men blogging blir det ikke alltid så mye av!
På tide med en liten oppdatering fra "sjøormland".
Teamet har tatt vinto veldig erferie denne uka...Karen jobber en del på Shell (skal begynne i heimeskjukepleien 1. mars) og Finny reiser snart noen dager til Bergen.
Det er godt med noen dager fri...de siste to ukene har vært nesten litt for aktive, men likevel to veldig bra uker.


Først hadde vi overnatting på misjonshuset med speider'n. kvelden besto av leker (herjing), sang, taco-spising, visning av"oppbyggelige" tegnefilmer og noen Gudsord og bønn før natta. 20 barn kom og det virket som de koste seg masse!!
Neste kveld var det Café Treffpunkt i Sion-kyrkja der vi hadde besøk av "Dancing for Jesus", en dansegruppe fra Kviteseid. De har starta gruppa på eget initiativ og mekker alle dansene selv. Virkelig talentfulle jenter! "Fan-klubben" deres fra Kvitesied var med og noen Seljordsungdommer kom også innom i løpet av kvelden. Stemningen var god og fredelig. Karen snakket med ei jente i flere timer.
Forrige helg var det igjen bønnehelg i Sion-kyrkja. Vi ba for Telemark, for opplivning i menighetene, for vekkelse...at Gud må åpne øynene til dem som har et forblindet sinn, slik at de kan se herligheten som stråler fra Guds evangelium!! (2. kor 4,4) Virkelig bra å stå sammen i bønn med en menighet på denne måten. Det gir oss mer "guts" for arbeidet. Vi er også med på bønnekveldene på misjonshuset. Lydnivået her er kanskje litt mer beskjedent, men inderligheten og hjertet bak bønnene er den samme; at Gud må sende vekkelse over vårt folk og land!
Forrige mandag hadde vi bø-teamet på besøk.
Vi spiste en god og sunn grønnsakssuppe og hadde en like sunn samtale om "sex og sånn", full åpenhet, ingen tabueer!
"Ungdommen tregner å høre det ekte! De trenger å få riktig undervisning om dette emnet", kunne Marianne og Werner meddele oss etter at de tok opp emnet på café Theo med kidsa i Bø.
Responsen der var god. (jmf. mariannes innlegg)
"So, no reason to be ashemed...", vi har de beste nyhetene å komme med, også om dette!

Ha ein fin veke alle sammen! take care, and be blessed!!

Ingen kommentarer: