tirsdag, november 07, 2006

Barn i fokus
Jasså....du er inne på Byen for Jesus bloggen.....det eie da! ....skal fortelle deg hva som skjer i Ålesund, jeg:-)

I går hadde vi oppstart for andre gang med barneklubben "Mandagsklubben".... (må ikke forveksles me satire- programmet som en gang gav TVNorge noen seere også)... Vi gjorde et forsøk to uker siden også...., men måtte ta oss sjølv litt i nakken og kanskje innrømme at markedsføringen muligens hadde sviktet litt da bare ei jente møtte opp. I går derimot hadde vi en 400% økning i oppmøte..., og kjørte sokketeater, bibelhistorier, lek, spørrekonkurranse og diverse annet snax i en tre kvarters tid.
Klubben holder til i Vineyard sitt nye lokale...., og sikter seg inn mot de som går i 1. til 3. klasse. En målgruppe som i utgangspunktet er søkkåpne for evangeliet...., vi håper å nå både barna og deres familier (indirekte) gjennom klubben! Det er gøy med barn!!


Lurer dere litt på hva dere kan gjøre for å vise Jesus i praksis, så anbefaler jeg å ofre en lørdags formiddag og tilby gratis dekkskift til bygda, byen, landsbyen eller stedet du bor i. Vineyard menigheten som vi går i, gjorde dette nå på lørdag, for -ente året på rad..., og som vanlig var det en kjempesuksess...., med bl.a. gratis vafler inni på Vineyard mens de ventet at bilene skulle bli vinterklare. Veldig gøy når slike ting blir gjort til en sosial happening på samme tid!


Ha en trevlig uke

Lars OleJaja, Ham- Kam fans...., vi føler me dere...., eller ja..., vi veit ihvertfall åssen dere har det nå;-)

1 kommentar:

ane sa...

heia viking!! :P