tirsdag, oktober 17, 2006

Livet går vidre i Bø


Siden sist har det vært høstferie i Telemark, men ikke for Marianne og meg:) Fra fredag til onsdag var jeg på leir med 70 tenåringer. Jeg hadde ansvart for villmarksguppa (som du ser deler av på dette bildet) og noe "preiking" på møtene. Spesielt ble det for "den kule" lederen i den ene gjengen, som kom fra muslimsk familie, og hadde en vanskelig fortid fikk oppleve at den Guden vi fortalte om virkelig var god og brydde seg om han. Den Hellige Ånd gav meg også noen oppmuntrings ord til ham om familien hans! -Spennende å gå sammen med Den Hellige Ånd!!!


Men (som det ofte er) var det også den villeste leiren jeg har vært med på. ( -Og jeg har vært med på en del leirer:) Moralen og sperrene hos enkelte, er på nivå lik null kan det virke som. Og å forholde seg til autoriteter er et ukjent begrep for enkelte. Det er uforstålig når man ser bildet av hvilke forbilder enkelte av lederne var:)

På mine etterhvert mange skogsturer, har jeg oppdaget at vi bor midt i et sopp eldorado. Det har foreløpig bare bitt en sopptur, men det fyllte godt opp i fryseren. Så skulle det være noen som lar seg friste av litt Kantarell eller Piggsopp stekt i fløte , er det bare hyggelig å dele litt på godene med de som måte ønske seg et bedre måltid:)

Fra Bø ved Werner

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Werner. Takk for en bra kveld i Bø på søndagen. Godt du holder bloggskrivingen i gang fra Telemark! Vi ligger heller litt etter der. Håper å få internett på Jesus-huset snart.
God bless!!

Sindre sa...

Hei Werner! Dere er så bra. Spennende å høre at Gud åpner dører til så mange tenåringer. Bor dere i det samme huset som før eller? Traff Inger Lise i Oslo i september, hun har flyttet sammen med to av venninnene mine. Hun er i gode hender!:) Utrolig fett å få vandre i det profetiske! Hold øynene festet på Ham som er troens opphavsmann og fullender! Vi har en stor Gud!
Gud velsigne dere!
Sindre