lørdag, oktober 07, 2006

Hei hvor det går;)


Fredagstreff(9-12år)

Meg og Simon leder lovsang.


En bønne hytte tur me ungdommene. 1 natt

Ja her i Bø e det full fart. Kansje litt for full fart av og til.

Det har skjedd mye siden sist oppdatering.(tror eg)
Vi har kommet godt i gang me KRIK. Det har vært en oppgang fra 5 stk til 18! Håper det holder seg der. Disippelgruppene har vært litt treg, vi har hatt to samlinger me laber oppsluttning..har problemer me å finne en dag som passer for de fleste, så vi har ikke kommet så godt i gang som vi skulle ha ønsket.
Så har vi vært igjennom en stor prosess. Vi har ikke vært fornøyd me hvordan vi hadde ungdomsamlingen i pinsemenigheten Soar. De bestod av 5 min andakt og 2 timer mat og lek. Vi bestemte oss for å forandre, men hvordan skulle vi gjøre det? Vi brukte mye tid til i bønn og faste enkelte dager.Tilslutt fikk vi en ny ide og rettning. Vi skal gå ut av det vanlige 4 kantet opplegge. En fredag ska vi ha Band øvelse( eg marianne har ansvar for lovsangsbandet) en annen fredag har vi Friluftgruppe, ut i skog og mark, grilling og ski?
Neste fredag blir det tur/reise til en annen ungdomsklubb eller feks Get focused.
Siste fredagen blir det Storsamling, det vil si et møte me forkynnelse, lovsang og bønn. Som dere ser er det veldig variert og mye av fokuset er utadrettet. Vi kom endelig i mål. Og vi tror at dette er noe vi har fått fra Gud. Første band øvelse va på fredag og gikk veldig bra! halleluja.

Vi føler at vi ligger litt etter på en del ting og prøver nå å få kontroll på alt som skjer, tiden går fryktelig fort og ting har en tendens til å komme litt brått på. Så det e nok av ting å gjøre;)

Be blessed!

Ingen kommentarer: