onsdag, mars 15, 2006

På tide å la høre fra seg

Heisann alle sammen

Tenkte det var på tide at Hatteng teamet lot høre fra seg her på bloggen.

Her går det unna, teamet er utvidet til fire medlemmer, Jung Im fra Sør Korea ble med for en stund siden. Vi driver og starter ungdommsgruppa XTEND, går litt treigt, men vi gir ikke opp så lett, tror vi skal få se det vokse etter vert. Tar litt tid før folk tør å komme på noe nytt. Ellers går dansegruppa XDANS så det suser, det kommer opp mot 7 jenter og det er nesten alle jentene i den aktuelle aldersgruppa!! Men det kuleste av alt er det som skjedde i går!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

På fredag kom det et team med tenåringer fra Kanada (nesten som Mission Adventures), de hadde opplegg i Tromsø i helga og har vert på Borgen fram til i dag, de var på to skoler her og det var knall! Høydetpungtet kom i går kveld, vi hadde et åpent ungdomsmøte i statskirken i nabokommunen, det var (så vidt jeg vet) første gangen det har vert et sånn type møte der. Det kom veldig få, men to jenter ble FRELST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De var på konfirmasjonsleir på Borgen i slutten av januar, men jeg kunne ikke helt forestille meg at de skulle bli frelt. Jeg ble overasket over at de kom og holdt på å hyle høyt når de rakk opp handa ved frelsesinvitasjonen. I dag var vi i konfirmant klassen dems med det Kanadiske teamet og jeg kunne se at de så anneledes ut enn de andre konfirmantene, Gud har virkelig rørt ved de jentene. Mye mulig får vi dem med på Missinon Adventures til sommeren!

Må nevne at Presten og Kateketen i nabokommunen her er enormt åpene. Det er så kult! Virker som presten her i kommunen også er posetivt instilt, så det blir bra å jobbe mere med ham etter vert. Gud virker i området og jeg føler meg priviligert som får være med på dette!

Dette ble litt langt, men det er så bra!!

Annelise, Hattengteamet

3 kommentarer:

Anonym sa...

knall bra altså!!! e e oppmuntra:)

Anders sa...

Good good Annelise! So bra å høyre! Stå på for Jesus!

Anonym sa...

halleluja....!