tirsdag, oktober 16, 2007

Misjons muligheter

Hey hey!


Ja, da går teamet i nord mot en pen avslutning for denne gang! Men håper det snart dukker opp nye team deltagere og ledere!


Vi er trygge på at Gud leder oss frem, og tror dette er et riktig skritt å ta, selv om det virker litt rart å avslutte teamet midt i !!


MISJONS MULIGHETER I NORD

Men, vi gir oss ikke av den grunn! Og jeg har lyst til å nevne en misjons mulighet fra Borgen, som dukker opp i løpet av våren. Geoff, vår ex base leder har flytta til Canada, og inviterer team til å komme på outreach. Vi på Borgen og Geoff, har tenkt på en tur i April, da er det fortsatt snø og ski muligheter i Rocky Mountains.

Outhreachen vil være rettet mot "First Nation" reservatene i området rundt McKency. Ideen er å reise helt i begynnelsen av April og bruke 2 uker. Det vil bli rom for ski kjøring og villmarks opplevelser (villmannskjøring?) i og utenfor reservatene. Vi ønsker også å skape gode relasjoner mellom "First Nation people" og UIO. Vi ønsker å se Guds rike utbre seg også der. Det er masse alkoholisme, og nød på disse stedene, og vi ønsker virkelig å se at Gud kommer med SIN forløsende kraft inn i livet til menneskene.

Og så får vi bare håpe at bjørnene ikke har våknet opp fra dvalen ;) (...den er ikke farlig bare vi går varlig...!!!)


Jo en ting til:
vi trenger sommer stab til Mission Adventures her på Borgen. 23 Juni til 8 Juli. -Misjon, midnattssol, Russland, ungdommer og Jesus, ta med deg noen ungdommer og kom en tur nordover i sommer da vel!!!
Ja, så får vi håpe at flere begynner å skrive på denne bloggen etter jul, ellers blir det tynt med innlegg når vi ikke skriver mer her oppe fra! KOM IGJEN! :)
Hilsen Turid

1 kommentar:

Anonym sa...

Gee...is the Borgen group the only Byen for Jesus team left???? Where are all the others....full points for you guys who are letting us know what is happening, the outreach possibility sounds great!