tirsdag, september 04, 2007

i gang i Seljord

Hei, hei, da er vi i gang i Seljord!
På mandag hadde vi "sight-seeing" i Vest-Telemark med Karen Sofie. En rundtur innom Dalen, Vråliosen, Vrådal og Kvitesied. Fin tur i fint vær!


Ellers har vi bedrivet tiden med å "bli kjent" og flytte inn i Jesus-huset.
Det har allerede skjedd dramatiske ting på huset, som at vi fikk politiet på besøk!
En alkoholiker som sjanglet gjennom Seljord sentrum kom til slutt til Jesus-huset og lurte på om han kunne komme inn å sitte litt. Han hadde falt å slått seg og var ikke akkurat ved sine fulle fem...men vi slapp han inn etter litt diskusjon. Vi ble litt mistenksomme da vi ikke fikk lov til å ringe legevakten eller sykebilen (han hadd blødd fra munnen og hadde tydeligvis veldig vondt i brystet) men men tenkte ikke så mye mer over det. Jeg kjente han igjen fra en gang tidligere fra en annen gang han hadde vært på Jesus-huset. Uansett, mens vi sitter der og prater og jeg forsøker å overtale han til å dra på legevakten tramper plutselig politiet inn i stua. De ser strengt på han, stiller ingen sprøsmål men bare tar han med ut, på med håndjern, og inn i bilen!
(flere hadde visst ringt)
Christine og Linda ble mildt sagt forskrekka og visste ikke om de skulle hyle, grine eller le!! (OK, jeg ble litt skjokka jeg og...)

Vel, vel...ellers så er det stille før stormen; Dyrskuhelga da det yrer av liv i Seljord!! (60000-70000 besøkende i løpet av en helg!!)
Vi skal være med på Jesus-kaféen i Sion-kyrkja, og gleder oss masse til det.
I fjor var rundt 300 innom kaféen i løpet av hele helga der vi fikk mange gode samtaler med folk og flere ønsket å bli bedt for. Mange kommer tilbake år etter år ettersom "Jesus-kaféen" begynner å bli en gjenganger på Dyrsku'n.
Gode greier!!

OK godtfolk! Ha en riktig god dag/natt!
Gud være med dere!!

(savner mer aktivitet her på bloggen...)

Finny

2 kommentarer:

Christine sa...

Not a nice picture Finny!!! And when the guy came, I wanted to call 911.

Anders sa...

Guiding in West-Telemark sounds good! How did it go on Dyrsku´n??