søndag, april 15, 2007

Sol og smak av sommer:)Dette va bilder fra turen vi hadde me Seljord teamet! En lang og godt tur. Godt å kunne komme seg ut i Guds frie natur!!!

Ja lenge siden sist!
På tide me en oppdatering ser eg:)
Vi i Bø e på full fart. Mye å henge fingrene i.
Vi jobber mye me disippelgjøring av de ungdommene som vi er mye sammen me.
Ser at de vokser, og det e godt.
En jente på 14 år e utrolig giret på Gud. Har en virkelig iver etter å få se venner og andre bli kjent me den Guden som hun har fått oppleve. Hun starter i disse tider Laget på ungdommskolen for at ungdommer ska få møte Gud på skolen! Vanvittig oppmuntrende å se og få være me på.

Eg Marianne brukte litt av påsken på å være me fotball laget til Danmark på treningsleir. Det va utfordrende og bra. Fikk god kontakt me laget, blitt mye mer kjent og tror folk vet ka eg står for. Natten da vi kom ned va det en som eg kom opå rom me som hadde et "lite" spørsmål." ka mener du om homofili"? lite spørsmål va det ikke og det endte me en lang prat om både det og andre ting. Ble ikke mye søvn men det va en god prat! Tror Gud jobber masse me de, så det blir en spennende sesong!

Noen ungdommer e veldig nær me å ta i mot jesus tror eg. Vi har fått vært me på mye "såing" kansje det blir en høst her etterhvert. Har stor tro på det.

Gud e i allefall på jobb her i Bø. Merker at det har skjedd mye forandring i både oss på teamet og i folk her.Det e bra. Vi vokser masse. Har vært mange utfordringer som vi har lært mye av. Takk Gud for Våren! Ting e litt lettere når luften e varmere og dagene e lysere. Det merker i allefall eg!

Ja ja.. Be blessed

Fil 4,13 Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk!

1 kommentar:

BFJ sa...

Kul bildefremvisning!

-Linn Irén