mandag, april 16, 2007

Påskeleir x 2!!

Årets påskeleir på Borgen hadde litt færre deltagere enn i fjor, men det var litt deilig, for i fjor var det overfullt. Vi var så heldige å ha tre fra Team Extreame Vikings som talere de to første dagene. Det fikk selv de mest "umulige" guttene til å følge med, det er ikke vær dag evangeliet blir fortalt med å rive i stykker telefonkataloger, brekke baseball køller, brette stekepanner, blåse opp og sprenge varmeflasker osv. Flere barn og ungdom tok i mot Jesus og ble berørt av ham. Det ser ut til at mange tok nye steg når det gjelder frimodighet. Det var kult å se når vi skulle be for Team Extreame Vikings på kveldsmøtet før de skulle dra. Det ble spurt om noen av barna ville komme og be for dem og velsigne dem, ettervert kom det et par stykker opp, og så en hel haug, nesten alle ville være med å be for disse store og tøffe gutta. Det var sterkt å se hvordan de virkelig ba! Alle ba høyt i kor.


Var kult å følge en av de litt umulige gutta igjennom leiren. Den andre kvelden ble han spurt om å be for et emne, men ble nekta da det viste seg at han ikke var kristen. En annen leder gikk da bort til ham og spurte om han hadde lyst til å ta i mor Jesus, og det hadde han!! Dagen etter var det en frelses innbydelse og noen spurte om ikke han ville komme frem, da svarte han at han tok i mot Jesus i går, så han trengte ikke bli frelst om igjen i dag, frelsesvisshet er bra! Dagen etter var vi en fire, fem stykker som satt og snakka om det å tro på Jesus, og da sa han "Hva annet skal man tro på!?!"

Det var en sliten gjeng med barn og ungdom som satte kursen hjemover på onsdag etter en veldig bra leir!!

Torsdag formiddag dro Bjartur og undertegnede noen timer sørover for å hjelpe til på en ungdomsleir på Rivermont leirsted utenfor Harstad.

På slutten av leiren ble alle deltagerne bedt om å skrive ned hva Gud hadde gjort i livene dems i løpet av leiren. Så her har du noen ferske fakta: 49 av 70 deltagere leverte inn, av dem skrev 6 at de ble frelst, 15 at de ble fysisk helbredet (noen ble både frelst og helbredet), mange ble følelsesmessig helbredet, flere hadde fått et nytt og lysere syn på livet, og masse annet bra! Av fysiske helbredelser kan jeg nevne; bedre syn, dotter i ørene som forsvant, bein som ble like lange, knær som ble fullstendig helbredet fra gamle skader, migrene som ble borte på øyeblikket..... lista er lang.


Det er en ekte Gud vi tjener, la oss lære å kjenne ham bedre, vite hva han kan gjøre og bringe det ut til mennesker som ikke kjenner ham. Jeg sier det like mye som en utfordring til meg selv som til du som leser dette, la oss ta utfordringen!!!

Gleder meg til å se dere i de andre teama til uka!!

Annelise, langt oppi nord

2 kommentarer:

Anders sa...

Wow! Inspirerande å høyre!! Gud e god!

Flying Kiwi sa...

Hei Team North...or what ever your name is right now....you are the bestestest ever. Keep up the good work..looking forward to hearing the news when I get back to Borgen soon!
helen