onsdag, desember 20, 2006

Heisann! Julen har kommet.
Seljord-teamet tok ferie i går, etter en særdeles bra desember måned.
Etter noen inspirerendes dager på basen i Skien sammen med Volda-teamet og Bø-teamet fikk vi besøk av et ukes team fra nettopp Skien-basen til Seljord.
Det var en veldig hengiven og inspirerende gjeng som kom på team denne uka, tre av dem fra land utenfor Norges kyster. Stas å ha internasjonale gjester i Seljord, noe barna ga spesielt uttrykk for! Det ble nemlig mye opplegg med barn denne uka; juleavslutning på låven med speider'n, 10-års dåpsfest på bedehuset (for dem som ble døpt i statskirka for 10 år siden), og familiefest i Åmotsdal. Barna frydet seg av å hoppe i høyet på låven og spise julegrøt mens teamet viste viste julespill. En ernergisk gjeng med tiåringer ble kjempenysgjerrige på Jesus etter at Joona fortalte om hvordan det var å ha han som bestevenn.
"Er det virkelig sånn at jesus er overalt?" Etter et bekreftende svar ville de ta bilde av hverandre med Jesus imellom (se bilde).
Teamet var og med på bønnevandring og bønnemøte i Sion-kyrkja. Veldig oppløftende å be strategisk for forskjellige steder i Seljord og vite at det gjør noe med åndsatmosfæren i bygda.
Blir nok flere slike bønnevandringer fremover...
Alt i alt var teamet godt fornøyd med å være i Seljord en uke, og vi kort sagt henrykt over å ha dem på besøk. ga masse inspirasjon!
Etter en helg med LAN-party på den kommunale ungdomsklubben hvilket innebar nattevåke og timer med skjermstirring er det godt å komme heim til mor te jul.
Godt å slappe av noen dager, men ser virkelig fram til arbeidersamling og team-trening på Grimerud!
see you all there!!
take care, happy x-mass and god bless!

Ingen kommentarer: